If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, да се съсредоточим върху датата - досега имаме един глас за 20-ти и един - за 13-ти. Казвайте кой кога е ОК и да решаваме. Аз мога и на двете дати.
Аз немам право на глас...
Щото събота съм го отвоювал от жената за спортен ден...
Ама ако е кофти времето с най-голямо удоволствие ще се запознаем и на живо...
Много фактори са повлияли да изберем това място и не "за да е близо до колегите от Пловдив".
Контактувам всеки ден с доста хора от този раздел на форума и всеки е на мнение че мястото е супер лесно и много удобно. Паркинга е може би от най-голямо значение.
Не е нещо, ама дайте една такава снимка и от "Пипълс"... а и там не се ли събирате всеки четвъртък?
Аз съм твърдо против каквито и да са срещи в абсолютния край на София най малко не е честно към колегите от другия край на града, освен това аз обичам да пия бира и не мога да си представя да идвам с колата а таксито е майка си и баща си до нас . Освен тва ще опонирам по всяка една дума от твоя пост понеже мястото не е нито удобно нито лесно а и паркирате на тротоара освен тва снимката дето си сложил е от първата сбирка след много дълго прекъсване и е нормално да се съберат толкова коли - сега колко са ? А и последното - да събираме се в четвъртък защото мястото е супер и идват и колеги от Перник и от Дружба също
След като говорих с Коки обаче се разбра, че статуквото е неразрушимо и повече няма да пиша по тази тема
...След като говорих с Коки обаче се разбра, че статуквото е неразрушимо и повече няма да пиша по тази тема
Не мисля, че статуквото е неразрушимо, но евентуална промяна на мястото би било добре да се обсъди като се видим на срещата, за да вземем предвид всички аргументи. На мен също това не ми е най-удобното място, но да видим какво ще кажат и другите. Все пак беше доста трудно да създадем тази традиция, затова дайте да не спорим в темата, а акто се видим, ще го обсъдим.
Найтролер, помисли и за други предложения, че Пийпълс малко множко ни идва вече.
Comment